3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Salihoğlu'ndan SESOB'a ziyaret

Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) yönetimini ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, Defterdar Yardımcısı Müslüm Eser, Gelir Müdürü Mesut Aldagül, Site Vergi Dairesi Müdürü Kasım Türkyılmaz, Kale Vergi Dairesi Müdürü Efendi Çakır ile birlikte SESOB'u ziyaret etti.

Birlik Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Defterdar Duran Salihoğlu, Başkan Köksal'a günün anısına çiçek verdi. Ziyarette konuşan Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, verginin önemine değindi.

SESOB başta olmak üzere diğer odalarla uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Salihoğlu, "Her zaman esnaf teşkilatı ile güzel çalışmalar yapıyoruz. Yapılan karşılıklı taleplerde kanunlar çerçevesi içerisinde sorunlar ve sıkıntılar giderilerek esnafa yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bizler kamu hizmeti yapıyoruz. Bu yüzden topladığımız vergilerle yine vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bizim vatandaşlarımızdan isteğimiz, yaptıkları alışverişlerde mutlaka fiş almalarıdır. Esnafımızdan da alışverişlerde cezai müeyyide uygulanmaması için belgelerini vermelerini istiyoruz. Başkanımızın şahsında tüm esnafımıza bol kazançlı günler diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Köksal, verginin kutsal bir görev olduğunu ifade ederek, devletin en önemli görevlerinden birinin de vergi toplamak olduğunu söyledi. Köksal, "Esnaf teşkilatı olarak maliye ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Defterdarımızın şahsında müdürlerimiz bizlere her konuda yardımcı oluyorlar. Esnafımıza her konuda yardımcı olan, sorunlarının giderilmesi noktasında gayret gösteren defterdarımızın şahsında tüm müdürlerimize ve personeline teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 17:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?