3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Şampiyon adayına sevgi seli

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, beraberindeki futbolcularla birlikte İstasyon Caddesi'nde bir giyim mağazasının açılışına katıldı. Teknik direktör Bülent Uygun ve futbolculara vatandaşlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Mağazaya gelişlerinde davul-zurna eşliğinde karşılanan Sivasspor heyeti, 'Sivas sizinle gurur duyuyor', 'Şampiyon Sivas' tezahüratlarıyla karşılandı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan teknik direktör Bülent Uygun, şampiyon olmak istediklerini ifade ederek, "Başarımızın arkasındaki etkenlerin birincisi Kulüp Başkanımız Mecnun Odyakmaz ve futbolcular. Diğer etken ise Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile halkın destekleridir" dedi. Daha sonra Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve teknik direktör Bülent Uygun mağazanın açılış kurdelesini kesti. Sivassporlu futbolcular, açılışta vatandaşlara bol bol imza dağıttı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sivasspor heyeti, açılışın ardından Sivas-Erzincan karayolundaki bir lokantada yemek yedi. Lokantanın alt katındaki mobilya mağazasının sahibi Abdullah Ağbektaş, kulübe oturma grubu hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 10:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?