6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sanayi esnafına teknolojik eğitim

SANAYİ ESNAFINA TEKNOLOJİK EĞİTİM

Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde sanayi esnaflarının kullandığı cihazların ve ekipmanların tanıtımı yapıldı. Würth firması tarafından gerçekleştirilen seminerde konuşma yapan Tesviyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hakan Demirgil, oda yönetimi olarak üyelerin yeni cihazları ve otomotiv teknolojilerini tanımalarını sağlamak amacıyla bu eğitim seminerini gerçekleştirdiklerin söyledi.

Sanayi esnafının kendini yenilemesi ve teknolojiye ayak uydurması için bu tür eğitimlerin önemine değinen Demirgil, müşteri memnuniyetine de önem verilmesini talep etti.

Demirgil, "Esnaf ve sanatkarımızın müşterilerine önem vermelerini, hoşgörülü ve güler yüzlü davranmalarını ve işin sorunsuz bir şekilde yapılması için esnafımızın da kendini yenilemesini ve teknolojik gelişmelere ayak uydurmasını arzu ediyoruz. Üyelerimizi bilinçlendirmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz eğitim seminerlerimiz devam edecek. Sanayi esnafımızı bilgilendirmek amacıyla bu toplantının düzenlenmesine katkı sağlayan firma yetkililerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Würth Bölge Müdürleri Latif Bulut ve Ferdi Çomak, otomotivde yeni teknolojiler ve ürünleri, yeni gelişmeler, ekipmanlar, ayar ve arıza tespit cihazları, servis ve klima ekipman sistemleri ile yakıt sistemleri hakkında sanayi esnafını bilgilendirdiler.

Seminere Würth firması Bölge Sorumluları Emre Erişkin ve Vahap Baştı da katıldı.

SANAYİ ESNAFINA TEKNOLOJİK EĞİTİM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2010 Salı 12:31:01
Güncelleme :27 Temmuz 2010 Salı 16:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?