4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Sara hastası rolüyle hırsızlık

Sivas'ta şüphe üzerine bir otomobili durdurarak kontrol yapan polis, otomobil içindeki 4 kişinin hırsızlık olayına karıştığını tespit etti. Mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde bir iş yerinden cep telefonu ve bir evden de kamera, kaset, ziynet eşyaları, cep telefonu ile tansiyon aletinin çalındığı ihbarını alan polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

Kent merkezinde durumundan şüphelenilen bir otomobili durduran polis, otomobil içerisinde çalınan eşyaları bulurken, gözaltına alınan N.G. (24), M.E. (19), İ.G. (22) ile Ö.C. (26) isimli şahısların kimlik sorgulamalarında hırsızlıktan kayıtları olduğu anlaşıldı.


Emniyete götürülen 4 kişinin Atatürk Caddesi üzerinde bir iş merkezine gittikleri ve burada zanlılardan İ.G.'nin sara hastası rolü yaparak bir cep telefonu çaldığı belirlendi. Hırsızlık zanlılarının kapı üzerindeki yedek anahtarla girdikleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir ikametten de çeşitli eşyaları çaldıkları anlaşıldı.


Ele geçirilen eşyalar sahiplerine teslim edilirken, mahkemeye sevk edilen 4 kişi hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 15:24:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?