6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Şehit ailesine Eroğlu'ndan ziyaret

BAKAN EROĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde Sarıyayla Karakolu'na gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Jandarma Komando Er Ahmet Eyice'nin Sivas'ta yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Türk Hava Yolları'nın (THY) özel tarifeli uçağı ile Sivas'a gelen Bakan Eroğlu, Sivas Valisi Ali Kolat, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun, Mustafa Açıkalın, Osman Kılıç, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal, AK Parti Sivas İl Teşkilatı ile il daire ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, geniş güvenlik önlemleri altında şehit er Er Ahmet Eyice'nin Kılavuz Mahallesi TOKİ Evleri'ndeki baba ocağına giderek, aileye taziye ziyaretinde

bulundu. Acılı baba Bekir Eyice'yi teselli etmeye çalışan Bakan Eroğlu, şehidin annesi Nebahat Eyice ile de bir süre görüştü. Nebahat Eyice, daha başka yüreklerin yanmamasını istediğini belirterek, "İsterim ki bunların kökü kazınsın. Ben yandım, benden başka kimse yanmasın" dedi.

Taziye ziyaretinin ardından basın mensuplarına bir açıklama yapan Eroğlu, "4 şehidimiz var. Sivas'ta da bir şehidimiz var. Şehidimiz Ahmet'in babası Bekir Eyice ve annesine bir taziye ziyaretinde bulunduk. Milletimizin başı sağolsun, şehitlerimizin ruhu şad olsun. Milletime başsağlığı diliyoruz. İnşallah bunların kökü kazınacak. Bu bayrak ilelebet dalgalanacaktır. Milletimizi, devletimizi, vatanımızı asla bölemeyecekler" şeklinde konuştu.

Bakan Eroğlu, daha sonra geçtiğimiz günlerde Hatay'ın İskenderun ilçesindeki birliğinde nöbet tutarken intihar eden Ahmet Turan P.'nin Sivas'taki evine ziyarette bulunmak üzere kortej eşliğinde yola çıktı. Bakan Eroğlu'nun ziyaretin ardından Sivas Havaalanı'na geçerek, uçakla kentten ayrılacağı öğrenildi.

BAKAN EROĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
BAKAN EROĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
BAKAN EROĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
BAKAN EROĞLU, ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 22:53:04
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 23:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?