7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Şehit anneleri yemekte buluştu

ŞEHİT ANNELERİ YEMEKTE BULUŞTU

Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat şehit annelerini yemekte buluşturdu.

Polisevi'nde verilen yemeğe Sivas Valisi Ali Kolat'ın eşi İlksen Kolat, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün eşi Makbule Ürgüp, il protokolünün eşleri ile helikopter kazası sonrası hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İlksen Kolat, annelerin, canından bir parça olan evlatlarının hep en iyiye, en güzele ulaşması için uğraştığını ve hiçbir beklentisi olmadan çocukları için her türlü zorluğa, sıkıntıya göğüs gerdiğini dile getirdi. Kolat şehit anneleri ve eşleri ile birlikte Anneler Günü'nü kutlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Sizler benim için, Türk toplumu için son derece özel insanlarsınız. İçinizde duyduğunuz üzüntüleri inanın sizlerle beraber ben de bir anne olarak hissedebiliyorum. Ne yaparsam yapayım, ne söylersem söyleyeyim acınızı hafifletemeyeceğimi biliyorum"dedi.

Konuşmanın ardından Kanuni İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Nesliah Büyükyıldız 'Sol yanım acıyor anne' isimli şiiri okudu. Şiir sırasında şehit anneleri gözyaşlarını tutamazken duygu dolu anlar yaşandı.

Yemeğin sonunda İlksen Kolat şehit annelerine çeşitli hediyeler verdi.

ŞEHİT ANNELERİ YEMEKTE BULUŞTU
ŞEHİT ANNELERİ YEMEKTE BULUŞTU
ŞEHİT ANNELERİ YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 17:55:03
Güncelleme :10 Mayıs 2010 Pazartesi 10:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?