2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Şehitler çeşmesi açıldı

ŞEHİTLER ÇEŞMESİ AÇILDI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir çeşme onarılarak 'Şehitler Çeşmesi' adı verildi.

Sivas İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın Sivas'ın ilçelerindeki emniyet müdürlüklerine şehitleri hatırlamak adına bir eser yapma talimatları doğrultusunda, Suşehri Yalnızbağlar mahallesindeki bir çeşmenin onarımı Suşehri Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılarak, adına ‘Şehitler Çeşmesi’ verildi.

Konu hakkında açıklama yapan Merkez Karakol Amiri Baş Komiser Zekeriya Baran, şehitlerin ruhlarını yaşatabilmek için böyle bir çalışmayı uygun gördüklerini kaydederek, "İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Seyhan'ın talimatları doğrultusunda tüm şehitlerimizi anmak için ilçe merkezinde bir çeşmenin tadilatını yaptırarak 'Şehitler Çeşmesi' adı altında vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şehitlerimizi anmak adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada şehitlerin ruhunun yaşatılabilmesi, milli ve manevi duyguların yükseltilmesi ve şehitlerin yad edilmesi için 'Şehitler Çeşmesi’ni yapmayı uygun gördük. Bu güzel vatanı bizlere kazandıran şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Onlara ne yapsak yetersiz olduğunun bilincindeyiz" dedi.

ŞEHİTLER ÇEŞMESİ AÇILDI
ŞEHİTLER ÇEŞMESİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 14:03:01
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 14:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cesme IP: 78.167.252.xxx Tarih : 11.04.2011 21:07:22

cesme zaten Saglamdı da üzerine mermer yaptirmislar bugun fotograflarini çekiyorlardi ..hemen yayina vermişler hayirli, olsun.