7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sel'den mezbahada inceleme

SEL, YENİ YAPILAN MEZBAHANE İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, yeni yapılan mezbahane inşaatında incelemelerde bulundu.

Suşehri Sanayi Sitesi karşısı hayvan pazarı yanında yaklaşık bir ay önce temeli atılan mezbahane inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sedat Sel, inşaat çalışmaları hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı.

İnşaatın kısa sürede bitirilmesi talimatı veren Belediye Başkanı Sel, eski mezbahanenin artık kullanılamaz hale geldiğini ve en önemlisi ise, eski mezbahanenin yanına yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası'nın bir an önce faaliyete açılması için o mezbahanenin yıkılması gerektiğini anımsattı.

Yaklaşık bir ay önce temeli atılan yeni mezbahanenin diğer iç tefrişat malzemelerinin de alınması talimatı veren Başkan Sel, "Zamanımız kısıtlı. İşimiz çok. Onun için başlatılan işlerini bir an önce bitirilmesini istiyorum. Kısa sürede çok iş yapmamız lazım. Yeni mezbahanenin en geç bir ay içerisinde bitirilmesini ve hizmete sunulmasını istiyorum."dedi.

İnşaat çalışmaları devam eden Mezbahane ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sel, yeni mezbahanenin Tarım Bakanlığı tarafından belirlenen 3. tip projeli bir mezbahane olduğunu, içerisinde soğuk hava deposu, sakatat bölümleri ve ayrıca kavurma odasının da bulunduğunu söyledi.

2010 yılının ilçe açısından şantiye haline dönüşeceğini söyleyen Başkan Sel, "Halkımız bizden hizmet bekliyor. Bizde hizmeti halkımıza sunacağız. İnşallah kısa süre içerisinde 2 adet aile çay bahçemizi halkımızın hizmetine sunacağız. Şuanda inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca, bu ay içerisinde içme suyu ve kanalizasyon borularının ihalesi yapılacak. Çünkü şehir içi alt yapı şebekemiz bitik noktasında. Bunları da yenileyeceğiz. Halkımız bizlere güvensin. Hiçbir zaman onların güvenini boşa çıkartmayacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan incelemelere, belediyenin birim müdürleri katıldı.

SEL, YENİ YAPILAN MEZBAHANE İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 11:48:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 13:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?