3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SESOB hizmet binasına kavuşuyor

Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak, SESOB Başkanı Beşir Köksal'dan bilgi aldı.

SESOB Başkanı Köksal'ın girişimleri sonucunda Afyon Sokak üzerinde yaptırılan binayı gezen Vali Veysel Dalmaz, katları tek tek gezdi. Bina hakkında bilgi veren Köksal, Sivas'a modern bir bina kazandırmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

ayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Köksal, "Sivas'taki esnaf ve sanatkarımıza daha güzel bir binada hizmet vermek için gayret ve çaba sarf ettik. Israrlı takibimiz sonucunda hayalimi gerçekleştirerek Sivas'a yakışır bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizlere her konuda destek olan Konfederasyonumuz Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e teşekkür ediyorum. Ayrıca Valimiz Dalmaz'a da, bizlere yapmış olduğu manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamıza en kısa sürede taşınacağız. Bina, esnaf ve sanatkarımıza hayırlı olsun" dedi.

Yeni hizmet binasını çok beğenen Vali Dalmaz ise SESOB'un güzel bir binaya taşınacak olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Merkezi yerde bulunan binanın bu şekilde değerlendirilmesinin çok güzel olduğuna vurgu yapan Vali Dalmaz, "SESOB, küçük bir binada hizmet verdiği için sıkıntı çekiyordu. Birlik başkanımızın ısrarlı takipleri sonucunda bu hizmet binası ortaya çıktı. Yeni binada SESOB ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aynı çatı altında hizmet verecek. Bu eseri Sivas'a kazandıran Birlik Başkanımız Beşir Köksal'a teşekkür ediyorum "dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 16:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?