6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

SESOB'dan Defterdarlığa ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Defterdar Duran Salihoğlu' nu makamında ziyaret ederek, Vergi Haftası'nı kutladı.

Ziyarette konuşan SESOB Başkanı Köksal, vergi haftasının önemine değinerek, herkesin kazancı oranında vergi vermesi gerektiğini söyledi.

Köksal; "Vergi kutsaldır, her Türk vatandaşının vergisini ödemesi gerekir, Ödenen vergiler çocuklarımızın geleceğimizin teminatıdır. Her esnaf ve sanatkarımız da vergisini ödemekte yarış etmelidir. Ama herkes kazancı oranında vergi ödemelidir. Az kazanan az, çok kazanan da çok vergi ödemelidir. Özellikle esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını çözme noktasında bizlere her zaman yardımcı oluyorsunuz. Esnafımıza güzel yüz göstererek sorunlarıyla ilgileniyorsunuz. Teşkilatım adına vergi haftasını kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Defterdarı Salihoğlu, esnafın temsilcileri ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ve kendilerine yardımcı olduklarını dile getirerek, "Sivas Defterdarı olarak göreve geldiğim günden itibaren gerek vergiler gerekse de diğer konular üzerinde Esnaf Odaları Birliği ile güzel çalışmalar yapıyoruz. Amacımız devletimizin ve vatandaşımızın işini en iyi şekilde yerine getirmektir. Görevimiz süresince kapılarımız her zaman vatandaşa açıktır. Esnafımızın çok kazanmasını ve devletimize çok vergi vermesini ve devletinde daha iyi yatırımlar yapması için elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Esnafımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi vurgularken, Defterdarlığımıza göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

SESOB Başkanı Beşir Köksal daha sonra Kale ve Site Vergi Dairesi Müdürlerini de ziyaret ederek vergi haftalarını kutladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 29 Şubat 2008 Cuma 18:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?