3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

SESOB'tan STSO'ya ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, tekrar başkanlığa seçilen Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve Meclis Başkanı Mustafa Sarıları ziyaret etti.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan SESOB Başkanı Beşir Köksal, ziyarette birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Köksal, iki kurumunda kardeş kuruluş olduğunu belirterek, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Ticaret ve Sanayi Odamız kardeş kuruluştur. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde Ticaret ve Sanayi Odamız ile güzel çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecektir. TSO yönetimine ve meclis üyelerine çalışlarında başarılar dilerim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren STSO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım ise, esnaf olmadan tüccarın olamayacağını belirterek, görevde bulundukları süre içerisinde her zaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başta olmak üzere diğer odalar ve sivil toplum örgütleri ile işbirliğini artırarak devam ettireceklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:00:26
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 18:04:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?