2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sevgi Evleri'nin temeli atılıyor

SEVGİ EVLERİ'NİN TEMELİ ATILIYOR

Sivas Belediyesi tarafından yapılacak olan Sevgi Evleri'nin temeli yarın düzenlenecek olan törenle atılacak.

Bütün hazırlıkların tamamlandığı Sevgi Evleri'nin temel atma töreninde ilk olarak halk oyunları gösterilerinin yer alacağı daha sonra protokol konuşmaları yapılacağı ve törenin Sevgi Evleri'nin temelinin atılmasıyla sona ereceği bildirildi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın daha iyi ortamda hayatlarını sürdürmelerine hizmet edecek olan Sevgi Evleri'nin temelini atıp yapımına başlanacağını belirterek, Sevgi Evleri'nin temel atma törenine bütün Sivas halkını davet etti. Geçtiğimiz yıl Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın Sivas ziyaretinde, Sivas Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü arasında Sevgi Evleri protokolü yapılmıştı. Yapılan bu protokolün ardından, Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz mahallesinde yapılacak olan komplekste bir adet idari bina, 3 adet 0 - 6 yaş grubu çocukların barınacağı konutlar, 6 adet 7 - 12 yaş çocuk grubunun kalacağı tesisler yapılacağı öğrenildi.

Temel atma töreni, yarın saat 14.00’da Kılavuz mahallesi Çocuk Esirgeme Kurumu arkasında gerçekleştirileceği bildirildi.

SEVGİ EVLERİ'NİN TEMELİ ATILIYOR
SEVGİ EVLERİ'NİN TEMELİ ATILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 14:21:00
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 14:46:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?