3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sevgilisi için intihara kalkıştı

Sivas'ta bir genç, annesinin sevdiği kızı istememesi üzerine intihar etmek için 10 katlı bir apartmanın çatısına çıktı.

Kümbet Mahallesi Dikimevi Caddesi'nde 10 katlı bir binanın çatı katına çıkan inşaat işçisi Coşkun M. (19), annesinin sevdiği kızı istemediğini öne sürdü. Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesi üzerine, vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, genci intihar etmek için çıktığı çatıdan inmeye ikna etmeye çalışırken, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Coşkun M., polislerin ikna çabalarına, "Annem buraya gelip sevdiğim kızı istemeyi kabul ederse intihar etmekten vazgeçerim" şeklinde yanıt verdi. Bunu üzerine polisler Coşkun M.'den aldıkları adrese giderek annesi Muteber M.'yi olay yerine getirdi. Oğlunu apartmanın çatısında gören Muteber M., baygınlık geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ayağa kalkan Muteber M., oğlunu ikna etmek için polislerle birlikte yukarı çıktı.

Bu sırada olay yerine gelen Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da megafonla polis aracından yaptığı anonsla Coşkun M.'yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre anons yapan Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, gencin ikna olmaması üzerine çatıya çıktı.

Coşkun M., yanına gelen annesine ağlayarak sevdiği kızı niçin istemediğini sordu. Çatıdan inmeye bir türlü ikna edilemeyen Coşkun M., bir süre sonra psikolog, annesi ve Emniyet Müdürü'nün kendisiyle konuşması ve annesinin kendisine sevdiği kızı alacağını söylemesi üzerine intihar etmekten vazgeçerek çatıdan indirildi.

Polislerle birlikte ağlayarak çatıdan inen Coşkun M., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 16:23:00
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 17:58:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?