5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

SİBESKİ'den kaçak su operasyonu

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİBESKİ) Müdürlüğü Kayıp ve Kaçak ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Mısmılırmak Mahallesinde su şebekesinde meydana gelen önemli bir su kaçağı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre kısa süre önce SİBESKİ bünyesine alınan su şebekesi kayıp ve kaçak aracıyla birlikte tarama çalışmalarını sürdüren ekipler, yer altında toprak yüzeyine çıkmayan su kaçağını tespit etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm ve SİBESKİ Müdürü Sayiter Yıldız, çalışmaların büyük bir titizlilikle sürdürüldüğünü belirttiler. Şebekede yaşanan problemin asbest boruların çürümesinden kaynaklandığını belirten SİBESKİ Müdürü Sayiter Yıldız, arızalı boruların polietilen borularla değiştirileceğini söyledi. Yıldız, şehrin değişik bölgelerinde tarama çalışmalarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm'de yaptığı açıklamada, kısa süre önce Belediye bünyesinde kurulan kayıp kaçak ekiplerinin çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirdiğini ve olumlu sonuçlar alındığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2007 Cuma 13:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet basar IP: 85.98.186.xxx Tarih : 28.10.2007 10:27:50

yalandan kım olmus ıhbarıma 10 gun sonra geldıler. 1 saatlık ısı 10 saatte bulup yaptılar. 11,30 da namaza gıttıler 14,30 da geldıler. hadı kulu kandırdınız yukarıda Allah var.