6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sıcak Çermik'te sezon açıldı

SICAK ÇERMİK KAPLICASI SEZONU AÇTI

Sivas Belediyesi Sıcak Çermik Kaplıcası'nda yeni sezonu düzenlenen törenle açtı.

Sıcak Çermik Kaplıcasında düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Mustafa Çimen, Başkan Yardımcıları, BBP İl Başkanı Zeki Haral, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Necati Şahin, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle çemrek sakinleri sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve mehter takımı eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende ilk olarak Sıcak Çermik sakinleri adına Ahmet Aydın yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve ekibine teşekkür etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç da yaptığı konuşmada, "Bugün burada belediyemizin yapmış olduğu projelerden birinin biraz sonra açılışını icra etmiş olacağız. Sivasımız günden güne büyümekte, gelişmekte ve güzelleşmektedir. Artık şehrimiz göç veren bir il değil göç alan bir il olmaktadır. Bununda ispatı günden güne nüfus artışı olmaktadır. Sivasımızın büyük şehir olmasını belediyemizin projelerinin nice nice açılışlarında bulunmasını temini ediyorum" diye konuştu.

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Eren, Sivas'ta gerek termal gerekse sağlık turizmi açısından kaplıcalara yapılan yatırımın büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Büyük Birlik Partisi Sivas İl Başkanı Zeki Haral ise bu organizasyonda ve yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek bu faaliyetlerin günden güne devam edeceğini belirtti.

SICAK ÇERMİK KAPLICASI SEZONU AÇTI
SICAK ÇERMİK KAPLICASI SEZONU AÇTI
SICAK ÇERMİK KAPLICASI SEZONU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:39:00
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 09:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?