6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sigara kaçakçılarına darbe

SİVAS'TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Sivas'ta polisin sigara kaçakçıklarına yönelik düzenlediği operasyonda, saman yüklü bir kamyonun kasasında saman çuvalları ve keresteler arasına zulalanmış piyasa değeri yaklaşık 250 bin TL olan 65 bin 350 paket kaçak sigara ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları sonucu Van'dan İstanbul'a yüklü miktarda kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. İstihbarat çalışmaları üzerine harekete geçen KOM Şube ekipleri, dün gece Sivas-Erzincan karayolu Sivas girişinde bir kamyonu durdurarak arama yaptı. Yapılan aramalar sırasında, kamyon kasasında saman çuvalları ve keresteler arasına zulalanmış 65 bin 350 paket kaçak sigara ele

geçirildi. Operasyon kapsamında kamyonda bulunana N.K., A.Y., A.K. ve R.K. isimli şahıslar da gözaltına alındı.

Operasyon sonrası kamyona ve kamyon kasasında ele geçirilen ve piyasa değerinin yaklaşık 250 bin TL olduğu öğrenilen kaçak sigaralara polis tarafından el konulurken, gözaltına alınan 4 kişi ifadeleri alınmak üzere KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

SİVAS'TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU
SİVAS'TA KAÇAK SİGARA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:41:04
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 18:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?