7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas, Songül geline ağladı

SİVAS, 18 YAŞINDAKİ GELİNİNE AĞLADI

İstanbul Ümraniye'de evde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Songül Elönü'nün cenazesi, memleketi Sivas'ın Akıncılar ilçesi Göllüce köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

3 ay önce evlenen 18 yaşındaki Songül Elönü'nün cenazesi, İstanbul'dan otobüsle Akıncılar'ın Göllüce köyündeki baba ocağına getirildi. Cenazede cinayeti işleyen şahıslara nefret yağdı.

Genç gelinin eşi Şiddet Elönü, babası Turan Selen, annesi Kaymak Selen, kayınvalidesi Gülseren Elönü ve yakınları ayakta durmakta zorluk çekerken, bazı kişiler sinir krizleri geçirdi. Genç kadının cenazesi, Göllüce Köyü Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

İstanbul, Ümraniye Nato Caddesi, Dalan Sokak'taki 2 katlı binada meydana gelen olayda hayatını kaybeden Songül Elönü'nü ilk gören kayınvalidesi Gülseren Elönü, cinayeti işleyenlere lanet yağdırırken, "Olayın olduğu gün gelinimle evde birlikteydik. Kendisiyle evin bahçesinde biraz çalıştıktan sonra ben hasta olan bir komşumuza geçmiş olsuna gidecektim, gelinime de, 'Beraber gidelim' dedim. Gelinim ise, 'Anne ben yorgunum, yatacağım' dedi.

Battaniye'ye sarılarak çekyata uzanıp uyudu, ben de komşuma geçmiş olsuna gittim. Eve döndüğümde gelinimin cansız bedeniyle karşılaştım, neye uğradığımı şaşırdım, bağırarak yardım istedim. Bu acı olay bizleri yıktı. Ben turnalarıma doyamadım, acımız büyük ancak kanımın son damlasına kadar bu olayın peşini bırakmayacağım. Mahallemizdeki bir kameradan şüpheli bir kişiyi emniyet almış. Biz daha görüntüleri izlemedik, inşallah gelinimin katil veya katilleri yakalanır" diye konuştu.

Yetkililerden bu konuda yardım beklediklerini belirten Gülseren Elönü, "Olay günü gelinimin kollundaki 5 adet bileziği ve 2 adet yüzüğü yoktu. Bunun için cinayeti işlemiş olabilirler. Bizim hiç kimseyle bir sorunumuz yoktur" dedi.

SİVAS, 18 YAŞINDAKİ GELİNİNE AĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 14:04:04
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 14:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?