6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivas bayraklarla donatıldı

Turkcell Süper Ligi'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk umutları besleyen Sivasspor'a bu yolda destek veren Sivasslılar bazı resmi kurum binalarının dış cepheleri ile caddeleri Sivasspor bayrakları ile donatarak, takımlarına destek vermeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde şampiyonluk mücadelesinde Sivasspor'a destek amaçlı makam otomobili ile bir çok taraftarla birlikle oluşturulan konvoyla kent turu atan Vali Veysel Dalmaz'ın Sivasspor'a destek amaçlı herkesin bayrak asmasına davet etmesinden sonra Sivaslılar harekete geçti.

İlk olarak Sivas Defterdarlığı çalıyşanları dev bir fotoğraflı pankartı kurum binası dış cephesine astı. Ardından bir çok esnaf caddeler ile sokaklara Sivasspor bayrakları ve kırmızı beyaz balonlar asarak, takımlarına destek oldu.

Sivasspor'un, hafta sonu yapılacak olan Galatasaray maçını kazanması durumunda şampiyonluk ümitlerinin artması halinde tüm kentin Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanalyi Odası ile Esnaf Odaları tarafından tüm kente bayrakların asılacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 16:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed ali kel IP: 78.175.25.xxx Tarih : 2.05.2008 10:00:37

ben sivaslı olarak şahsen gurur duyuyorum her nekadar devlet ve birimleri geçmişteki olumsuz ve kasti olarak çıkartılmış olan karışıklıkların cezasını sivasa ve halkına kesmeye çalışmasına rağmen bu başarıyı sağlabilmek çok önemliydi