3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas Belediyesi çalışıyor

SİVAS'TA PARK AÇILIŞI

Sivas Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi'nde sürdürülen çalışmalar sonucu asfaltı tamamlanan 63 sokak, mahalle parkı ve muhtarlık binası törenle açıldı.

Karşıyaka Mahallesi'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı İsmail Koşum, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Zeki Haral ve mahalle halkı katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Yardımcısı İsmail Koşum, imkanları sınırlı bir ülkede yaşadığımızı belirterek, "Türkiye'de önemli gelişmeler var. Türkiye yatırımlar için aç bir noktada. Yatırımlar devam edecek. Bunlar bir gelişmenin ve zenginleşmenin göstergesi. İnsanlarımızın ihtiyacı çok fazla. İhtiyaçlarımız için fabrikalar kuruluyor, istihdam artıyor. Genç nüfus fazla olduğu için ülkemiz önemli bir dinamizme sahip. Bu potansiyel harekete geçtikçe ülkemiz zenginleştikçe, bizler vergi verdikçe çocuklarımızı okutup onları bilinçlendirdikçe ülkemiz kalkınacak ve daha çok hizmet gelecek" dedi.

Şehrin sadece İstasyon ve Atatürk caddelerinden ibaret olmadığını belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, "63 mahallesi olan bir şehrimiz var. Her mahalle belli planlar dahilinde hizmetler alacaktır. Biz siyasi çekişme içine hiçbir zaman girmedik ve girmeyeceğiz. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımızın, bütün belediye başkanlarımızın Sivas'a yapmış oldukları katkılar önemlidir. Yapmış olduğu katkılardan dolayı hepiniz adına teşekkür ediyorum. Eksikler olabilir, biz bu eksikleri tamamlayacağız. Burada mahallemize bir muhtarlık binası yaptık. Muhtarlık binalarını bütün mahallelerde yapacağız. Şu anda Karşıyaka, Seyrantepe, Tuzlugöl, Gökçebostan ve Esentepe mahallelerinde bu binalar yer almaktadır. Bu binaların toplam alanı 18 metrekare olmakla birlikte yeni yapacağımız binaların alanını biraz daha genişleterek 25 metrekare yapacağız. Mahallelerimizin eksiklikleri olabilir, bu eksiklikleri de zamanla tamamlayacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı İsmail Koşum, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve Karşıyaka Mahalle Muhtarı Çetin Aydın kırmızı kurdeleyi keserek mahalle parkı, asfaltlanan 63 sokak ve muhtarlık binasının açılışını yaptı. Protokol üyeleri daha sonra açılışı yapılan parkı gezdi.

SİVAS'TA PARK AÇILIŞI
SİVAS'TA PARK AÇILIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 17:20:02
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 21:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?