7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas Belediyesi'nde özel yarışma

SİVAS BELEDİYESİ'NDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL YARIŞMA

Sivas Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla 'Hediyelilik Eşya Tasarım Yarışması' düzenliyor. Başkan Yardımcısı Avcı, organize edilen yarışmayla, kentin kültürel değerlerine sahip çıkılması ve korunmasının amaçlandığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak Hanımlar Kültür Merkezinde bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Sivas Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Hanımlar Kültür Merkezinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Toplam 14 alanda faaliyet ve kursların devam ettiğine dikkat çeken Avcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, el sanatları eserleri yarışması ve toplu nikâh merasimi yapılacağını söyledi.

Düzenlenecek olan yarışmayla ilgili bilgiler veren Başkan Yardımcısı Avcı, yarışma için özel bir jüri heyetinin oluşturulduğunu belirterek, başvuruların devam ettiğini ifade etti.

Başkan Yardımcısı Avcı, yarışmaya katılmak isteyenlerin 28 Şubat tarihine kadar Hanımlar Kültür Merkezine müracaat ederek, hazırladıkları ürünle yarışmaya katılabileceklerini belirtti.

Yarışmanın 4 Mart'ta sonuçlanacağını ifade eden Avcı, dereceye girenlere verilecek olan para ödüllerini de açıkladı. Dereceye giren yarışmacılardan birinci olana bin TL, ikinci olana 750 TL, üçüncü olan yarışmacıya ise 500 TL para ödülü verileceğini açıklayan Avcı, jüri özel ödülü ve mansiyon ödülü olarak da bir adet küçük altın hediye edileceğini kaydetti.

Düzenlenecek organizasyonun yarışmayla sınırlı kalmayacağını bildiren Başkan Yardımcısı Avcı, ortaya çıkan ürünleri, Sivas kent meydanında bulunan Hanımeli Çarşısında pazarlama imkânı sağlayabileceklerini kaydetti.

Hanım derneklerinin, siyasi partilerin, vakıfların, kadın komisyonlarının bu yarışmaya ilgi gösterdiklerini ve bu ilginin artarak devam etmesini istediklerini belirten Avcı, konuşmasını yarışmaya katılacak bayanlara başarılar diledi.

Yarışma için başvuru formları, Hanımlar Kültür Merkezi'nden temin edilebilecek. 8 Mart 2010, Pazartesi günü saat 13.00'de, Belediye Nikâh Salonunda yapılacak ödül töreniyle dereceye giren katılımcılara ödülleri verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 16:59:00
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 17:04:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?