6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivas Belediyesi'nden kurs atağı

SİVAS BELEDİYESİNDEN KURS ATAĞI

Sivas Belediyesi kültürel ve sportif faaliyetlere devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, toplam 9 dalda yeni kurs açacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, yarın yapılacak olan Kurs Bitirme ve Sertifika Töreniyle, Amatör spor kulüplerine yapılacak olan malzeme yardımıyla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal, Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde çeşitli dallarda kurslar düzenlendiğini bildirdi. Uysal yaptığı açıklamada, tiyatro, Osmanlıca, İngilizce, bilgisayar, bağlama, halk oyunları, gitar, ney, keman, fotoğrafçılık, ud, Türk Sanat Müziği, sema, piyano, klarnet ve yan flüt gibi toplam 16 dalda düzenlenen kurslara şimdiye kadar 744 kursiyer katıldığını söyledi.

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün, toplam 9 dalda yeni kurs açacağını ifade eden Uysal, Osmanlıca, Bağlama, Gitar, Bilgisayar, Türk Halk Müziği, Grafik Tasarım, Kaligrafi, Akordeon ve Mızıka kurslarının yeni dönemde de devam edeceğini kaydetti.

Kursların ücretsiz olarak verileceğini açıklayan Uysal, kurs kayıtlarının, 10-20 Mart 2010 tarihleri arasında Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yapılacağını söyledi.

Diğer yandan Sivas Belediyesi tarafından amatör spor kulüplerine destek sağlamak amacıyla spor malzemesi yardımı yapılacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Uysal yaptığı açıklamada, yarın düzenlenecek olan törenle Sivas'ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağlanacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Uysal yaptığı açıklamada, amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları kapsamında belediye olarak malzeme yardımı yapacaklarını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 18:29:02
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 18:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?