2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivas EMITT'te tanıtılacak

SİVAS, EMITT FUARI'NDA TANITILACAK

İstanbul'da düzenlenecek olan EMITT 2011 Fuar'ında kurulacak stantla Sivas'ın tarihi, kültürü ve zenginlikleri tanıtılacak.

Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve Sivas İl Özel İdaresi'nin katılacağı EMITT Fuarı'nda, Sivas'ın tarihi, kültürü, turizmi ve yemek kültürü tanıtılacak. Vali Dr. Hasan Canpolat Toplantı Salonu'nda bilgi veren Vali Ali Kolat, "EMITT dünyanın önemli bir organizasyonudur. Bizde ilimizin tanıtılması için belediyemizle birlikte bu fuara katılacağız. Birçok katılımcının olduğu uluslar arası ilgi gören bir organizasyonda ilimizi tanıtacağız. Biz orada tanıtım kitapçıkları ve CD'ler dağıtacağız. Biz orada Sivaslılar için kapı oluyoruz. Çünkü orada yoğun bir Sivaslı var. İnşallah oradaki çalışmalarımızla Sivas adına güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de daha önce belediye ve valiliğin standının farklı olduğunu, fakat bu fuarda birlikte olacaklarını belirterek, Sivas'ı tanıtmak adına güzel işler yapacaklarını kaydetti.

Toplantıya, Sivas Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Kayhan katıldı.

SİVAS, EMITT FUARI'NDA TANITILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 12:58:01
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 13:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?