2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivas güllerle donatıldı

SİVAS GÜLLERLE DONATILDI

Sivas Belediyesi tarafından, son iki yılda yapılan çalışmalarla şehrin önemli noktalarına toplam 80 bin gül fidanı dikildi.

Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, 2010 yılında 30 bin, bu yıl içerisinde de 50 bin gül fidanın toprakla buluşturulduğu bildirildi. Sivas Belediyesi tarafından yapılan yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, toplam 80 bin gül fidanı dikildi. Belediye Park Bahçe Müdürlüğü tarafından bahar aylarında dikimi yapılan güllerin açmasıyla, Sivas'ta kartpostalları aratmayan manzaralar ortaya çıktı. Osmanlı, Selçuklu ve Cumhuriyet dönemine ait eserlerin bulunduğu kent meydanı ise rengarenk güllerle birlikte dikkat çekmeye başladı. Kent Meydanı, Aksu, bölge parkları ve ana caddeler başta olmak üzere, mezarlık alanları, şehrin ihtiyacı olan bölgelerine son iki yılda 80 bin gül fidanı dikildi.

Sivas Belediyesi tarafından yapılan yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde, önümüzdeki yıl da ihtiyaç duyulan yerlere gül fidanı dikimi devam edeceği belirtildi.

SİVAS GÜLLERLE DONATILDI
SİVAS GÜLLERLE DONATILDI
SİVAS GÜLLERLE DONATILDI
SİVAS GÜLLERLE DONATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 13:55:00
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 15:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?