3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas 'kırmızı-beyaz'

Sivasspor, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın kendi sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürürken, şehir merkezi kırmızı-beyaz bayraklarla donatıldı.

Sivas Belediyesi'nin, belediye binasına astırdığı ve üzerinde 'Şampiyon Sivasspor' yazılı dev pankart ise dikkat çekiyor.Öte yandan Sivasspor bilet gişesi önünde uzun kuyrukların oluşması dikkat çekiyor. Bilet satış elemanı Nurcan Göreke, halkın kupa maçından çok hafta sonu ligde oynanacak Trabzonspor maçına önem verdiğini belirterek, "Yarınki Fenerbahçe maçı için büyük bir talep yok, ancak hafta sonu oynanacak ve şampiyonluğu etkileyecek Trabzonspor maçına yoğun bir talep var" dedi.

Bilet almak için kuyrukta bekleyen vatandaşlar ise, hem kupada hem de şampiyonluk yolunda ilerlemek istediklerini belirterek, "Bizim önümüze çıkan takım aslan kesiliyor. Ancak bizim kimseden korkumuz yok, yarın Fenerbahçe'yi de yeneceğiz. Fenerbahçe bize gol bile atamaz" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 16:29:23
Güncelleme :21 Nisan 2009 Salı 09:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?