4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Sivas Kongras'inin 87. yıl kutlamaları

4 Eylül Sivas Kongresi'nin 87. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde bir konser düzenleyen İbrahim Erkal, yaklaşık 5 bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Atatürk'ün Sivas Kongresi'ni yapmaya gelirken uğradığı Suşehri İlçesi'nde de bu yıl kutlama yapıldı. 4 Eylül Sivas Kongresi'nin 87. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen açık hava konserinde, fantezi müzik sanatçısı İbrahim Erkal sahne alırken, konseri İlçe Kaymakamı Abdullah Demir, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Belediye Başkanı Şaban Coşkun, İlçe garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Halil İbrahim Yıldırım, İlçe Cumhuriyet Savcısı Fevzi Alkan, İlçe Emniyet Amiri Cenk Balta, Siyasi Parti Başkanları, daire amirleri ve yaklaşık 5 bin ilçe halkı izledi. 

Eski ve yeni parçalarından söylediği şarkılarla izleyicileri zaman zaman neşelendiren Erkal, duygusal şarkılarıyla hüzünlendirdi.
Bol bol halay çekip şarkı söyleyen Erkal, konserinin bitiminde hayranlarının sahneye çıkmasıyla zor anlar yaşadı. Erkal daha sonra Suşehri Askerlik Şubesi'nde memur olarak çalışan amcasının oğlu Kemal Erkal'ı evinde ziyaret etti. Ziyarette ilk kez gördüğü yeğeni Melih Burak Erkal'ı kucağından indirmeyen İbrahim Erkal, yeğeninin sülalelerinin en küçük bireyi olduğunu da belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 18:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?