7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivas şantiyeye döndü

SİVAS ADETA ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, park-bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Ürgüp, sezon sonuna kadar, Paşafabrikası, Aksu, Selçuklu ve Selimiye Bölge Parkları'nın yapımıyla, Ulu Cami çevre düzenleme ile bazı mahalllelerdeki parklarda çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Sivas Belediyesi tarafından başlatılan yaz dönemi çalışmaları kapsamında fen işleri, altyapı ve park bahçe çalışmalarıyla Sivas adeta şantiyeye döndü. Bir çok bölgede çalışma başlatan Sivas Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarına göre hazırlanan program kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

SİBESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, gezi ve incelemeleri kapsamında şehrin değişik bölgelerinde sürdürülün park-bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen ve belediye ekipleriyle birlikte çalışmaların yapıldığı bölgelere giden Başkan Ürgüp, yaz dönemi boyunca başlatılan çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Gezi ve incelemeler kapsamında ilk olarak Engelliler Kültür Merkezi yanında bulunan park çalışmasını inceleyen Başkan Ürgüp, ekiplerden bilgi aldı. Daha sonra Üçlerbey Mahallesi Parkı, Eski Kale Mahallesi ve Esentepe'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen Selimiye Bölge parkında incelemeler yaptı. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da zaman zaman sohbet eden Ürgüp, Sivas Belediyesi olarak şehrin ihtiyaçlarına ve halkımızın taleplerine göre çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Ulu Camii civarında başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını da inceleyen Doğan Ürgüp, burada yaptığı açıklamada, Ulu Caminin Sivas için büyük bir değere sahip olduğunu, manevi olduğu kadar tarihi değeri olan Ulu Cami çevresinin yeni düzenlemelerle birlikte yeni bir görünüme kavuşturulacağını kaydetti.

SİVAS ADETA ŞANTİYEYE DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:47:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 13:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?