3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas son dakika golüyle galip!

Fortis Türkiye Kupası C Grubu 4. hafta karşılaşmasında Denizlispor'u son dakika gollüyle mağlup eden Sivasspor'da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun'un cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu, düzenlediği basın toplantısında tüm futbolcularını tebrik etti.

Çok iyi mücadele örneği verdiklerini ifade eden Karaberberoğlu, "Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiler. Sonuçta kazanan biz olduk. Önümüzde Manisa maçı var. İnşallah oradan da galibiyetle ayrılıp, grubu lider olarak bitirmek istiyoruz. Onu da kazanmak istiyoruz" dedi.

Karaberberoğlu, kar yağışı nedeniyle saha zeminden olumsuz etkilendiklerini de belirterek, "Şartlar bu. Bir şekilde oynamak gerekiyor. Galatasaray maçında da bundan çok farklı olacağını düşünmüyorum. Aynı şartlarda oynanılacak, ama bu şartlarda ayakta durmak bile zor. Federasyonun buna bir çözüm bulması gerekiyor" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Kayhan ise, "Bu sahada mücadele eden tüm futbolcuları tebrik ediyorum. Buzlu zeminde çok zor şartlar adlında, özveri ile oynamaya çalıştılar. Tabi ki Sivasspor maça çıkarken 4 puandaydı ve biz de 7 puandaydık. Bizim alacağımız 1 puan bizi otomatikman üst sıraya çıkaracaktı. Bütün oyun stratejimizi buna göre kurduk. 90 dakikaya kadar başarılı olduk. Bizim ve Sivas'ın gol pozisyonları var. Ligde de oynuyoruz. Buna göre tüm önlemlerimizi aldık. Bu 4. maçımız oldu. Kaybettiğimiz maç oldu. Üst üste kaybettiğimiz maçların şanssızlığının yargısını kamuoyuna bırakıyorum. Ama en önemlisi bir oyuncumu kaybettim bu gün. İzzetin ya çaprazları koptu yada diz bağı koptu. Böyle bir zeminin azizliğine uğradık. Onun için de üzgünüz. O bakımdan önümüzdeki hafta oynanılacak Manisa-Sivas maçının sonucunu bekleyeceğiz. Oradan gelecek netice bizi ya çeyrek finale çıkaracak ya da geri adım atmış olacağız. Antalya kampımız devam edecek" dedi.

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, golü atan İbrahim Dağaşan ve kaleci Akın Vardır da zeminin kötü olduğunu, ancak maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Akın, galibiyeti Ankara'da bir hastanede yoğun bakım ünitesinde yatan babasına hediye ettiğini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 21:16:04
Güncelleme :12 Ocak 2009 Pazartesi 21:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semih yıkılkan IP: 212.175.112.xxx Tarih : 16.01.2009 09:47:32

aslan yigidolar ne pahasına olursa olsun maçı alı 1 olsun bizim olsun