6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivas'a 'Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'

Sivas'ta 24 saat hizmet verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Merkezin açılışına Vali Veysel Dalmaz, AK Parti Sivas milletvekili Osman Kılıç, Belediye Başkanı Sami Aydın, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Murat Yüksel, toplam 40 ünite bulunan merkezin Avrupa'daki birçok merkezle eşdeğerde olduğunu söyledi.

AK Parti Sivas milletvekili Osman Kılıç ise AK Parti hükümeti döneminde özellikle sağlık alanında önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek, bu merkezle de Sivas'ın sağlık alanındaki önemli eksikliğini giderdiklerini kaydetti.

Son olarak konuşan Vali Veysel Dalmaz ise ‘Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ kapsamında önemli hizmetleri vatandaşa sunduklarını söyledi.

Dalmaz, "Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kentin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hizmete sunuldu. Ayrıca bölgeye örnek olacak şekilde yapılandırıldı. 24 saat hizmet verecek olan bu merkez sayesinde, Sivas'ın önemli eksikliği giderildi" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından merkezin yapılmasında emeği geçenlere plaket verilmesi ile birlikte açılış gerçekleştirildi. Vali Dalmaz, milletvekili Kılıç, Belediye Başkanı Aydın ve Sağlık Müdürü Özmercan tarafından açılışı yapılan merkezin gezilmesinden sonra milletvekili Kılıç diş muayenesi yaptırırken, Vali Dalmaz da ağız ve diş röntgenini çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 15:17:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?