3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivas'a veda turları

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, veda ziyaretlerine başladı. Hafik, Doğanşar, Zara ve İmranlı ilçelerini ziyaret eden Vali Dalmaz, burada çalışan kamu personelleri ve vatandaşlarla vedalaştı.

Vali Veysel Dalmaz ilk olarak Hafik Kaymakamlığı önünde ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Daha sonra Hafik Belediyesi'ni ziyaret eden Dalmaz, Sivas'ta göreve başladığı 2006 yılından itibaren tüm kamu görevlilileri ve vatandaşlarla işbirliği içinde Sivas'ın gelişimi için gayret gösterdiğini ifade etti.

Özellikle son yıllarda Sivas'ta hemen her alanda büyük bir gelişim süreci yaşandığını da dile getiren Vali Dalmaz, “Bu süreçte her zaman bizlerin yanında olan kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, tüm kamu görevlilerine ve yiğit Sivas halkına gönülden teşekkür ediyorum. Sivas coğrafi açıdan oldukça büyük bir il ve bu nedenle vatandaşlarımıza hizmet götürülmesinde bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Ancak biz elimizden gelen gayreti göstererek hizmetleri belirli bir noktaya getirdik” dedi.

Sivas'la gönül bağlarının hiçbir zaman kopmayacağını da dile getiren Dalmaz, “Kısa bir süre sonra Sivas'tan ayrılıp yeni görevime başlayacağım. Ancak şunu herkesin bilmesini istiyorum ki, Sivas'la gönül bağımız her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.

Vali Veysel Dalmaz, daha sonra Doğanşar Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek, bir parkta vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Dalmaz, Doğanşar Kaymakamlığı tarafından yaptırılan kapalı halı sahanın açılışını da yaptı.

Vali Veysel Dalmaz veda ziyaretleri kapsamında Zara ve İmranlı ilçelerini de ziyaret ederek, ilçe protokolü ve vatandaşlarla vedalaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 10:12:09
Güncelleme :18 Haziran 2009 Perşembe 10:22:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sivasli yigido IP: 78.160.96.xxx Tarih : 18.06.2009 23:22:13

Sayin valim sivas icin yaptiginiz bütün güzel calişmalardan dolayi TEşekkürler..  yeni görevenizde Başarilariniz devamini diliyorum..