4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Sivas'da elektrik kesintisi

Sivas'ta yapılacak olan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle, Pazar günü bazı semtlere belirli süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi. 

Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Sivas İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Müdürlüğü'nün Kesici Ölçü Kabini (KÖK) binasındaki arızalı kesicinin değiştirilmesi ve Eskikale Mahallesi Mahkeme trafosundaki termik arızasının giderilmesi için Pazar günü bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi. 

Açıklamada, KÖK binasındaki arızalı kesicinin değiştirilmesi nedeniyle Yeşilyurt ve Kardeşler mahalleleri ile TOKİ, 4 Eylül Sanayi Sitesi, Sivasspor Tesisleri, Üniversite Yolu ve Mescitli Köyü'ne 07.00-08.00 saatleri arasında; Eskikale Mahallesi Mahkeme trafosundaki termik arızasının giderilmesi çalışmaları nedeniyle de Eskikale, Uluanak ve Paşabey mahallelerine 08.00-09.00 saatleri arasında enerji verilemeyeceği kaydedildi. Kesintinin olduğu saatlerde, abonelerin can ve mal güvenliği açısından elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkarmalarının ve jeneratör kullanan abonelerin şebeke ayrıcısını açmalarının önerildiği açıklamada, kesintiyle ilgili daha geniş bilgi almak için 186 Alo Elektrik hattının aranması gerektiği belirtildi.
Çalışmaların belirtilen saatten önce tamamlanması halinde, kesintiden etkilenen bölgelere çalışma bitiminden hemen sonra enerji verileceği de ifade edildi.
iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 13:23:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.org IP: 85.99.153.xxx Tarih : 11.02.2007 20:30:31
Elektriklerin hani belli bir saatten fazla kesilemeyeceği kanunla yasaklanmaıştı... Bu da fındık reklamı gibi oldu herhalde... TABİ YERSENİZ www.haber58.org