5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Sivas'dan kısa haberler


84 YAŞINDAKİ KADIN İNTİHAR ETTİ

Sivas'ta 84 yaşındaki bir kadın, merdiven boşluğuna astığı iple intihar etti.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde namaz kılmak için camiye giden Rabia T. (84) isimli kadının oğlu, eve döndüğünde annesinin ikametteki merdiven boşluğuna astığı iple intihar ettiğini gördü. Eve gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede kadının öldüğünü tespit etti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

- BİRA ŞİŞESİNİ BAŞINA VURAN ŞAHIS YARALANDI

Sivas'ta, içtiği biranın şişesini kafasına vuran şahıs yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, önceki gece saat 02.30 sıralarında hastaneye gelen B.B. (25), tedavisinin tamamlanmasının ardından hastane polisine ifade verdi. B.B., Örtülüpınar Mahallesi'ndeki ikametinde alkol aldığını, canı sıkılınca da bira şişesini kafasına vurarak, kendisini yaraladığını söylediği öğrenildi.

- CHAT KONUŞMASI KAVGAYLA BİTTİ

Sivas'ta, internette sohbet sırasında yaşanan küfürleşmenin ardından buluşan iki grup arasında çıkan kavgada 10 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Y.U. (22) isimli kişi, internette sohbet sitelerinde chat yaparken, O.U. isimli kişi ile konuştuğu sırada aralarında küfürleşme yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.U. ile O.U., birbirine randevu vererek buluştu. Vali Varinli Caddesi'nde buluşan taraflar arasında kavga çıktı. Polis kavgaya müdahale ederek Y.U. ile O.U., V.E., D.H., A.B.S., M.B., O.Ç., T.A., M.Y. ve D.İ.'yi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişiden yaşları küçük olan O.U., V.E. ile D.H. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, ifadeleri alınan 7 kişi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine serbest bırakıldı.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

- DERSLERİ KÖTÜ OLAN ÖĞRENCİNİN İNTİHAR GİRİŞİMİ 

Sivas'ın Gürün ilçesinde bir öğrenci, derslerinin kötü gitmesi nedeniyle girdiği bunalım sonucu intihara teşebbüs etti.
Edinilen bilgiye göre, ilçedeki Öğretmenevi'nde kalan S.K. isimli öğrenci, derslerinin kötü gitmesi nedeniyle bunalıma girdi. Çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunan S.K., kaldırıldığı Gürün Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Sivas Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- TRAFİK DENETİMLERİNDE 14 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 araç trafikten men edildi.
Edinilen bilgiye göre, Bölge Trafik ve Şehiriçi Trafik Şubesi ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda 348 aracın kontrol edildiği, 132 araca ceza yazıldığı, 14 aracın da trafikten men edildiği belirtildi. Uygulamalarda kontrol edilen araçların sürücülerinden 132'sine ceza kesilirken, sürücülerin ehliyetlerine toplam 989 ceza puanı yazıldığı kaydedildi.
Bu arada kusurlu görülen 2 sürücünün de ilgili maddelerden mahkemeye sevk edildiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 18:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi turan IP: 88.226.230.xxx Tarih : 14.03.2007 15:01:55
sivas aslında her açıdan mükemmel bir şehir.fakat internet olayları aşırı yayıldı.yani hem internet kafeler çoğaldı hemde bu tür kavgalar arttı.bir sivaslı olarak bu durumun önlenmesi gerektiğini ve bununla ilgili haberlerin daha çok yayınlanmasını istiyorum.