3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivaslı elektrikçiler fuara katıldı

Sivas'ta faaliyet gösteren elektrikçiler, İstanbul'da düzenlenen 2. Elektrik, Aydınlatma ve Tesisat Fuarı'na katıldı.

Sivas Elektrikçiler Odası tarafından organize edilen gezi programıyla, İstanbul CNR EXPO Fuarı'nda düzenlenen Elektrik, Aydınlatma ve Tesisat Fuarı'na katılan elektrikçiler, kendi meslekleri alanında yapılan yeni makine ve teçhizatları yerinde görme imkanı buldu.

Fuarın Sivas'ta faaliyet gösteren elektrikçi esnaf ve sanatkar açısından son derece önemli olduğunu dile getiren Elektrikçiler Odası Başkanı Sadi Aytak, "Sivas'taki elektrikçiler olarak teknolojiyi takip etmek zorundayız. Özellikle vatandaşlarımıza elektrik ve aydınlatma alındaki teknolojiyi takip etmelerini sağlamak için öncelikle bizim bu alandaki gelişmeleri görmemiz lazım. Bu yüzden bu tür fuarlara çok önem veriyoruz. Bu nedenle İstanbul'da düzenlenen fuara yönetim kurulu üyelerimiz ve 50 kişilik meslek grubumuzla katıldık. Oda üyelerinin fuardan son derece memnun ayrılmaları bizleri de mutlu etmiştir" dedi.

Aytak, fuarların yanı sıra eğitim seminerlerinin de çok önemli olduğunun altını çizerek, zaman zaman eğitimler verilerek üyeleri gelişen teknolojiler konusunda bilgilendirdiklerini de sözlerine ekledi.

Dünyada gelişen teknolojinin Sivas'ta kısa zamanda uygulanabileceğini belirten Aytak, bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?