3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivaslı işadamlarından Ürgüp'e ziyaret

İstanbul'da yaşayan Sivaslı işadamlarını bir araya getirmek için kurulan İstanbul Sivaslılar Platformu, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Başkan Ürgüp'ü makamında ziyaret eden Platform Başkanı Hasan Genç ve beraberindekiler, hem kutlama hem de başsağlığı dilemek için geldiklerini söyledi. Burada bir açıklama yapan Platform Başkanı Genç, "Sizin belediye başkanı olmanız İstanbul'da yaşayan Sivaslıları mutlu etti. Sizin halktan biri ve bizim memnun olmamızı sağlayacak birisi olduğunuzu düşünüyoruz. Genel Başkan merhum Muhsin Yazıcıoğlu sadece Sivas için değil Türkiye için değerli bir insandı. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirterek, "Bizi ziyarete gelen İstanbul'daki Sivas Platformu'na çok teşekkür ediyorum. Ankara, İstanbul ve İzmir'deki birleşmeler çok önemlidir. Ankara'daki bürokratlarımız, İstanbul'daki iş adamlarımız Sivas'ın gelişmesi için hizmet edecek. Bu Sivas için çok önemli" dedi.

Ürgüp, Genel Başkanları merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu birleşmeyi çok istediğini de belirterek, "Sayın Genel Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu hayatta iken gerçekleştiremediği birlikteliği vefatından sonra gerçekleşmiştir. Şuan sağcısıyla solcusuyla herkes Sivas için bir şeyler yapmaya çalışıyor" dedi.

Sivaslılar Platformu üyeleri Başkan Doğan Ürgüp'e çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretin ardından Doğan Ürgüp, misafirlerine yemek ikramında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 13:55:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?