6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor, Antalyaspor'a bileniyor

SİVASSPOR, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Sivasspor Tesisleri'nde akşam saatlerinde Teknik Direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde toplanan Sivasspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam etti. Antrenmandan önce futbolculara baklava ikram edildi. Ayrıca kaptan Mehmet Yıldız uzun süre sonra takımla birlikte antrenmana çıktı. Antrenmana düz koşu ile başlayan Sivassporlu futbolcular çalışmalarına kondisyon ve istasyon yaparak devam etti. Daha sonra çift kale maç ile devam eden antrenmanda futbolcuların hırslı ve neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Antalya'ya galibiyet için gideceklerini belirterek, "Zor deplasman ama bu performansı gördüğünüz zaman bizi mutlu ediyor, umut veriyor. Maçta duygusallık olduğu zaman rakip gol attığında paniğe giriyoruz. İnşallah bugünkü antrenmanda yaptıklarımızı sahada yapmayı düşünüyoruz, sahada yaptıklarımız önemli" dedi.

Takımdaki eksikler hakkında bilgi vere Ertuğral, "Sakatlar bildiğimiz gibi Uğur'un sakatlığı sürüyor ameliyat olacak, Sedat cezalı, Mehmet ilk defa takımla birlikte çalışmalara başladı yarın durumuna bakacağız. İyiye gidiyoruz" diye konuştu.

Takımdaki rekabetin arttığını da dile getiren Ertuğral, "Takımdaki rekabeti artırdık, herkes takıma girebilmek için savaşıyor" dedi.

Takımın konumundan memnun olmadığını ifade eden Ertuğral, "Mutlu değilim, herkes mutlu değil. Onların yerleri belli. Daha iyi olacağımızı umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

25. hafta maçları öncesi Sivasspor 24 puanla 15., Antalyaspor ise 30 puanla 11. sırada yer alıyor.

SİVASSPOR, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR
SİVASSPOR, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR
SİVASSPOR, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR
SİVASSPOR, ANTALYASPOR'A BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 10:43:00
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 13:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?