6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor, Diyarbakırspor'a bileniyor

SİVASSPOR, DİYARBAKIRSOR'A BİLENİYOR

Sivasspor, hafta sonu oynayacağı Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan antrenmana rahatsızlığı bulunan Faruk ve sakat olan Sedat'ın dışında tüm futbolcular katıldı. Çift kale maç ile antrenmanı sürdüren Sivassporlu futbolcular antrenmanı köşe vuruşlarından gelen top çalışmaları ile tamamladı.

Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Diyarbakırspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, "Sistem ve taktik çalışması yapıyoruz. Pozisyonlardaki hatalarımıza bakarak onları değerlendiriyoruz. Dünya futbolu artık bir satranç gibi oynanıyor. Hala kendi ülkemizde topla buluştuğumuz zaman duygusal hareketlerde bulunuyoruz. Dolayısıyla bunları gidermek için çalışıyoruz" dedi.

Takımdaki oyuncular arasında rekabet yarattıklarını ifade eden Ertuğral, "Biliyorsunuz dünyanın her tarafında rekabet insanları parmak üzerinde yürütür ve daha iyi işler yapılması için ortam sağlar. Biz bunu yarattık takımda. Önümüzdeki haftalarda biz teknik heyet olarak forma kimin hakkıysa ona vereceğiz" diye konuştu.

Diyarbakırspor maçında gerçeklerin doksan dakika sonrasında ortaya çıkacağını belirten Ertuğral, "Çıkıp oynanacak bir doksan dakikalık bir maç var. Önemli Alman bir hocanın söylediği bir söz var. Gerçekler sahadadır diye. Gerçekleri 90 dakika sonrasında sahada göreceğiz" şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral takımdaki sakat olan Sedat ve cezalı olan Erman ile kaptan Mehmet Yıldız'ın yokluğunun kendilerini etkileyeceğini söyledi.

SİVASSPOR, DİYARBAKIRSOR'A BİLENİYOR
SİVASSPOR, DİYARBAKIRSOR'A BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 19:10:03
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
coşkun kayalar IP: 78.163.121.xxx Tarih : 13.02.2010 11:02:02

sivas spor bu maçı kaybedecektir sivas mahalle takımı gibi oldu beraberlik bile benm için süpriz olur ama tabiki sivasın yenmesini çok isterim.skor diyarbakırspor  2 sivasspor 0  üzgünüm