3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor, Gençler için hazırlanıyor

SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral ligde 40 puan almayı arzu ettiklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Mehmet Yıldız ve Abdurrahman katılmazken Antalyaspor maçında sakatlanan Zita takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı.

Antrenmana açma germe hareketleri ile başlayan Sivassporlu futbolcular daha sonra teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın kontrolünde alan savunmasına yönelik pas çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Muhsin Ertuğral, Gençlerbirliği maçı öncesi yapılan hazırlıklar ile ilgili bilgi verdi.

Takımdaki oyuncuların ferdi yetenekleri çok üstün seviyede olduğunu ancak takım oyununda biraz eksikliklerin olduğunu belirten Ertuğral, "Gençlerbirliği maçını kazanmak hepimizin arzusu. Onu yapabilecek kapasitede olan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Olay moral olayı. Taktik çalışmamızda son 2 gündür biraz öne gitmiş gibiydik bugün biraz gerileme var gibiydi. Onun için yarın teorik bir çalışma yaparak kendimizi toparlamalıyız" dedi.

Sivasspor'un ligde hak ettiği yerde olmadığını ifade eden Ertuğral. "Takımın kapasitesinin daha üst düzeyde olduğunu düşünüyorum. Tabi kazanılması gereken maçlarda puan kayıplarının olması nedeniyle futbolcu arkadaşlar stres içinde. Bir an önce bunu atabilmemiz için deplasmanda bir galibiyet elde etmemiz önemli. Rakibimiz de güçlü bir rakip Arzumuz başlarken 40 puan hedefini yakalamak ondan sonra her şey olabilir" diye konuştu.

Öte yandan Sivasspor'un Hollanda'dan gelen yeni kaleci antrenörü Martinus Arts da takılma ilk antrenmana çıktı.

SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
SİVASSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 19:51:04
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 20:13:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?