6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor, Hollanda'da kamp yapacak

Avrupa kupalarından elendikten sonra rotasını lige çeviren Sivasspor, lig öncesi son hazırlık kampını 6-17 Ağustos tarihleri arasında Hollanda'da yapacak.

UEFA Intertoto Kupası 3. turunda Portekiz'in SC Braga takımına 2-0 ve 3-0'lık skorlarla iki maçta da yenilerek Avrupa kupalarına veda eden Sivasspor'da, futbolculara verilen izin yarın sona erecek.

İznin ardından futbolcular ve teknik heyet, Sivas'taki kulüp tesislerinde toplanarak Turkcell Süper Lig hazırlıklarına başlayacak.

Sivas'taki kulüp tesislerinde 6 Ağustos'a kadar antrenmanlar yapacak olan kırmızı-beyazlı ekip, lig öncesindeki son hazırlık kampını 6-17 Ağustos tarihleri arasında Hollanda'da gerçekleştirecek.

Hollanda'da kampında, 10, 12 ve 14 Ağustos tarihleri arasında 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Sivasspor, 17 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından Sivas'a dönerek Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecek.

Teknik direktör Bülent Uygun'un, Hollanda kampı öncesinde takımda revizyona gideceği, gidecek ve transfer edilecek futbolcularla ilgili yönetime rapor sunacağı öğrenildi.

UEFA İntertoto Kupası maçlarında tecrübeli futbolcularının yanı sıra genç oyuncularına da şans veren Uygun'un, performansını yeterli bulmadığı bazı futbolcularının son durumunu, Hollanda kampında yeniden gözden geçireceği ve lig öncesinde kadroya son halini vermesi planladığı belirtildi.

-SİVASSPOR MAĞAZASI İSİM YARIŞMASI-

Bu arada, Sivasspor Kulübü'nün tescilli ürünlerinin satılması için kurulacak olan Sivasspor mağazası için isim yarışması düzenlendiği bildirildi.

''Haydi Yiğidolar ismi bul, formayı ve kombineyi kazan'' sloganıyla yapılan, futbolcuların imzaladığı Sivasspor forması ve bir sezonluk kombine kart ödüllü yarışmaya, Sivassporlu futbolseverlerin ''anket@sivasspor.com.tr'' adresinden isimlerini, adreslerini ve mağaza için belirledikleri ismi yazarak katılabilecekleri belirtildi.

15 Ağustos'ta sona erecek olan yarışmanın sonuçlarının ''www.sivasspor.org.tr', ''sivasspor.com.tr'' ve ''sivasspor.gen.tr'' adreslerinden açıklanacağı bildirildi.

Katılımcıların, mağaza için belirleyecekleri ismin Türkçe olması gerektiği kaydedildi.

AA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 12:13:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?