5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Sivasspor, iftar çadırında iftar verdi

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, UEFA konusunda bir hedef koymadıklarını, ancak hedef için futbolcuların kendilerine ışık verdiğini söyledi.


Sivasspor yönetimi, Sivas Belediyesi'nin Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde kurduğu iftar çadırında iftar verdi. Vatandaşlarla birlikte yemek sırasına giren Başkan Mecnun Odyakmaz ile yönetim kurulu üyeleri, yemeklerini aldıktan sonra masalara geçti. Bu arada çadır içinde bulunan Sivaslılar, Sivasspor yönetimini alkış ve ıslıkla karşıladı.


Yemek sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Odyakmaz, Bursaspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, iç sahadaki galibiyet serilerini sürdürüp, üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini söyledi. Odyakmaz, "Bildiğiniz gibi geçen sene iç sahada galibiyet alma şansı bulamıyorduk, ama bu yıl lige çok güzel bir başlangıç yaptık. Sahamızdaki 3 maçı da kazandık. Deplasmanda kazanıp kazamama tereddüdünü yaşıyorduk. Çaykur Rizespor galibiyeti de o manada bize katkı sağladı, cesaret verdi.

Yarın kendi sahamızda karşılaşacağımız Bursaspor'u da yenerek, sahamızdaki 4. maçımızı da kazanmak ve üst sıralardaki yerimizi muhafaza etmek istiyoruz" dedi.


UEFA konusunda yönetim olarak henüz bir hedef belirlemediklerini, ancak futbolcularının bu konuda kendilerine ışık verdiğini belirten Başkan Odyakmaz, "Buna aslında biz değil, futbolcularımız karar verecekler. Eğer UEFA'ya gitmek isterlerse de bunu başarabilecek kapasitedeler. Bizler de onlara gerekli desteği vermeye hazırız. Biz önümüze öyle bir hedef koymadık ama futbolcularımızda o ışığı görüyoruz. Bizler de böyle gitmeleri durumunda onları bu konuda telkin etmeye başlaşacağız" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 22:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?