6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor, kritik virajda

Turkcell Süper Lig'de "3 Büyükler" ile zirve mücadelesi veren Sivasspor, kalan 7 haftada birbirinden kritik maçlar oynayacak.

Sivasspor'un son 7 maçta alacağı sonuçlar, hem şampiyonluk düğümünü çözecek hem de küme düşme potasındaki takımları etkileyecek.
Bu sezonun ilk yarısını 37 puanla lider olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atan Sivasspor, sezonun bitimine 7 hafta kalan zirve yarışındaki iddiasını sürdürüyor.

Son 7 haftaya 60 puanlı lider Fenerbahçe ve aynı puana sahip ikinci Galatasaray'ın 2 puan gerisinde, dördüncü Beşiktaş'ın averajla önünde 3. sırada giren Sivasspor'u, kritik maçlar bekliyor.

En az Avrupa Kupaları'na katılmayı hedefleyen Sivasspor, son 7 haftada sırasıyla Kasımpaşa, Beşiktaş, Kayserispor, Ankaraspor, Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Sivasspor'un bu 7 maçlık periyotta ortaya koyacağı performans ve alacağı sonuçlar, hem şampiyonluk düğümünü çözecek, hem de küme düşme potasındaki takımları etkileyecek.

Sivasspor, Beşiktaş, Ankaraspor ve Galatasaray ile iç sahada, Kasımpaşa, Kayserispor, Denizlispor ve Gençlerbirliği ile dış sahada karşılaşacak.

AA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 13:50:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?