6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor, Manisaspor'a bileniyor

SİVASSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor hafta sonu kendi sahasında Manisaspor'la yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Manisaspor'u konuk edecek olan Sivasspor bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Sedat ve Yasin ile şehri dışında olan Murat Sözgelmez dışında tüm futbolcular katılırken hafif sakatlığı bulunan İbrahim Şahin antrenmanda takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı.

Antrenmana ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başlayan Sivassporlu futbolcular, istasyon çalışmasının ardından antrenmanı çift kale maç ve beşe iki pas çalışmasıyla tamamladı.

Antrenman bitiminde Sivassporlu futbolcular Abdurrahman'ın doğum günü olması dolayısıyla takım arkadaşlarını yumurta ve una buladı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Muhsin Ertuğral takım olma ruhunu yakalamaya başladıklarını ifade ederek, "Geldiğimden bugüne bakılırsa bu dört ayın içerisinde zannediyorum şunu söyleyebilirim. İlk defa bir takım olma ruhuna gidiyoruz. Sadece futbol açısından değil arkadaşlık açısından da arkadaşlık ruhu açısından da. Tabi o beni çok memnun ediyor. İlerisi için güzel sinyaller veriliyor. Ama sahada alınan skorlar ve puanlar önemli" dedi.

Manisaspor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirten Ertuğral, "Daha iyi bir yere gelmek için bu maçın bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu maçı kazanırsak üst sıralara yükselme şansımız olacak. Dolayısıyla bu psikolojik baskıdan kurtulmanın yolunu arayacağız. Dolaysıyla daha iyi bir ortam yaratılacak. Bu maç bizim için çok önemli" diye konuştu.

Ligin alt sıralarında yaşanan çekişmeleri değerlendiren Ertuğral, "Denizli'nin de puan alması beni bir yerde mutlu etti. Çünkü her bir profesyonel takımın psikolojik baskılardan kurtulup galibiyet almaları profesyonel futbolcular açısından çok önemliydi. Onlar adına da sevindim. Profesyonel olup da maç kazanmamak zordur. Bu arada onlarında önemli maçları var. Potaya onlarda girerse zannediyorum sıcak bir yarışma olur" dedi.

SİVASSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
SİVASSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
SİVASSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:29:04
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 17:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?