6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor Beşiktaş'a bileniyor

Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kaleci Petkoviç'in parmağının çıkması ve iki hafta sahalardan uzak kalması nedeni ile Beşiktaş maçında kaleyi koruyacak olan Akın Vardar, kendine verilecek görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.

Akın Vardar, "Petkoviç'in parmağı çıktı. Hocamız da Beşiktaş maçında bana görev verirse, bu görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kaleye devam edeceğiz inşallah" dedi.

Geçtiğimiz yıllardaki maçlarda Sivasspor'un Beşiktaş karşısındaki üstünlüğünü geleneksel hale getirmek istediklerinin altını çizen Akın, haftasonu oynanacak maçta da gole izin vermeyeceğini söyleyerek, "İnşallah biz galip geliriz ve onların gollerine geçit vermeyiz. Önemli olan orada 3 puan ve galip gelmektir. 3 yıldır hep galip geliyoruz. İnşallah bu maçta da oradan gelip geliriz" diye konuştu.

Kaptan Mehmet Yıldız da Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Çok önemli Beşiktaş maçı için yarın İstanbul'a gideceğiz. Hazırlıklara devam ediyoruz. İnşallah oradan geleneği bozmadan galibiyetle döneriz. Bunu başaracak güçte ve kalitede bir takımız. Ona göre hazırlanıyoruz. Cuma akşamı da hocamızın verdiği taktikleri sahaya en iyi şekilde yansıtırsak istediğimizi alırız diye düşünüyorum" dedi.

Kaptan Mehmet, skorun önemli olmadığını, önemli olanın galip gelmek olduğunu vurgulayarak, "Belirli bir skor aklımızda yok. Oraya biz galibiyet için gideceğiz. Sonuçta lider olan büyük bir takımla oynayacağız. Bizim için her puanın değeri vardır. O yüzden oraya galibiyet için gideceğiz, ama sonuçtan önce skor tahmini yapmamız imkansız. Puan ya da puanlar alıp döneceğiz" diye konuştu.

"Gol sözü veriyor musun?" sorusuna ise golcü futbolcu, "Benim için her zaman gol atmanın hiçbir önemi yok. Önemli olan takımımın galip gelmesidir. Bunda da katkımız olursa ne mutlu bize" diye cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 17:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?