7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor bürokratlarla buluştu

Sivasspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular, düzenlenen moral yemeğinde Sivas'ta görev yapan mülki amirlerle bir araya geldi.

Yemeğe Vali Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Yahya Bal, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Sivasspor yönetim kurulu, Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular katıldı. Neşeli bir ortamda geçen yemeğin ardından futbolcular ve protokol üyeleri, bir süre sohbet etti.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yemekte yaptığı açıklamada, Ankaraspor karşısında aldıkları mağlubiyeti taraftarlarına unutturacaklarını belirterek, "Elbetteki Ankaragücü maçı bizim için çok önemli. Yaptığımız çalışmalarda eksikliklerimizi giderdik. Ankaragücü maçını kazanarak, tekrar Sivasspor'un yükselişini gerçekleştirmek istiyoruz. Maç öncesinde verilen bu moral yemeğine katılan herkese de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Sivasspor'un istikrarlı bir sezon geçireceğine inandıklarını ifade ederek, "İnşallah Ankaragücü maçı sonrasında tekrar çıkışımızı sağlayıp, üst sıralarda kendimize ait olan yeri alacağız" dedi.

Vali Veysel Dalmaz ise, Sivasspor'a desteğinin süreceğini vurgulayarak, "Sivassporumuz Turkcell Süper Lig'de başarıdan başarıya koşuyor. Biz de Sivassporumuz'un her zaman yanında olduğumuzu göstermek için desteğimize devam edeceğiz. Bu güzelliği bizlere ve tüm Sivaslılara yaşatan başta teknik heyet olmak üzere futbolcularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sivasspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ise, takım arkadaşları adına böyle bir yemekte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili de, Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyleyerek, Vali Veysel Dalmaz'dan yardım istedi. Vali Dalmaz ise, Balili için ellerinden geleni yapacaklarını sözünü vererek, meselenin giderilmesi için çalışmalara destek vereceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 18:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?