2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Sivasspor çıkış arıyor

SİVASSPOR ÇIKIŞ ARIYOR

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirterek, hafta sonu Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor ile oynayacakları maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor maçı öncesi 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten Çalımbay hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçından seyircinin de desteğiyle iyi bir şekilde ayrılmak istediklerini kaydetti.

Çalımbay, "Bizim için şuanda önemli olan puan ve puanlar. Bizi en çok memnun eden şey futbolcu arkadaşlarımızın gösterdiği gayret, istek, arzu. Tabi ki şanssızlığımızı mutlaka bir gün kıracağız. Onun için önemli olan son üç maçta oynadığımız oyunu devam ettirmemiz gerekiyor, hatta daha üzerine çıkmamız gerekiyor. Çünkü Trabzonspor takımı gerçekten iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Ligin ilk yarısına baktığımızda sekiz tane deplasmana altı galibiyet iki beraberliği var. Deplasmanlarda

büyük başarısı olan bir takım. Onun için de bizim kendi sahamızda çok dikkat etmemiz gerekiyor. Biz hiçbir zaman içeride, dışarıda diye takım ne ayırdık ne de oynadığımız takıma göre geri çekilme gibi bir düşüncemiz olmamıştır, her zaman galibiyet için oynamışızdır. Burada da yine aynı şekilde olacak. Çünkü baktığımız zaman konum itibariyle söylüyoruz çok ihtiyacımız var ve zamanda daralıyor. Ligin başı olsaydı ve bu kadro olsaydı kesinlikle hiç acele etmezdim. Çünkü üç, dört hafta sonra bu takım çok

iyi olacak. Çünkü bütün futbolcularımız iyice uyum sağlayacaklar. Ama şuanda baktığımız zaman zaman daralıyor ve zor maçlar oynadık bugüne kadar. Onun için bundan sonraki her maç bizim için hayati derecede önemli. Çünkü telafisi çok zor maçlar oynuyoruz" dedi.

Trabzonspor maçı öncesi takımda eksik futbolcunun olmadığının da altını çizen Teknik Direktör Çalımbay, Trabzonspor takımı için takım olarak önlem alacaklarını kaydetti.

SİVASSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2011 Perşembe 14:36:05
Güncelleme :10 Şubat 2011 Perşembe 16:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?