6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor deplasmanda puan peşinde

Ligde son 3 deplasman maçında yenilmeyen Sivasspor, zorlu Bursa deplasmanından da puanla dönmek istiyor.

Dış sahada en son ligin 16. haftasında Galatasaray'a 2-0 yenildikten sonra oynadığı son 3 deplasman maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 1-0 yenip, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'da, hafta sonu Bursaspor ile deplasmanda yapılacak maçı da kayıpsız geçmenin hesapları yapılıyor.

Bursaspor'un güçlü bir takım olduğunu, Fenerbahçe'yi yenerek moral bulduğunu ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, “Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Bu zor deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

Uygun, Bursa'da savaşan, mücadele eden, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, centilmenlikten ödün vermeyen bir Sivasspor izlettirmeyi hedeflediklerini belirtti.
Kentteki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, bugün karayoluyla Bursa'ya giderek kampa girecek.

Zorlu Bursaspor maçı öncesinde Sivasspor'da Pini Felix Balili, Sedat Bayrak, Yasir Elmacı, Karim Saidi, Hayrettin Yerlikaya, Muhammed Ali, Uğur Yıldırım ve Michael Petkoviç'in sakatlığının sürdüğü belirtildi.

Sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Yasir, Sedat ve Balili'nin sezon sonuna kadar forma giyemeyeceği, gözünde rahatsızlığı bulunan Uğur, kasığında problem olan Saidi, ayağından sakatlanan Hayrettin'in de Bursaspor karşısında oynayamayacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor maçında rakibiyle çarpışarak başına 7 dikiş atılan Muhammed Ali Kurtuluş ile elindeki sakatlığının geçmesinin ardından takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Petkoviç'in ise son durumlarına göre maç kadrosuna dahil edilebilecekleri belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 14:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?