6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor düğün yapacak!

SİVASSPOR, ESKİŞEHİR'DE İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR

Sivasspor, Kasımpaşa maçının ardından hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Sivasspor Tesisleri'nde Mesut Bakkal yönetiminde yaptığı antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Abdurrahman Dereli takımdan ayrı çalışarak düz koşu yaptı. Abdurrahman Dereli hariç tam takım olarak antrenmana çıkan futbolcular düz koşunun ardından topla beraber ısınma çalışmaları yaptı.

Antrenmanda konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Kasımpaşa'nın kendilerine gösterdiği performansı Diyarbakır maçında da göstereceğini ümit ettiğini ifade ederek, "Kolay maç yok. Burada Kasımpaşa ile oynadık. Hiç kimseye hiç kimseden fayda yok. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ama ben burada Kasımpaşa'nın bize gösterdiği onurlu mücadeleyi Diyarbakırspor önünde de göstereceğini ümit ediyorum. Başlarında çok değer verdiğim bir hoca var. O son düdük çalana kadar bu lig bitmez dedi. Bende

katılıyorum, bizim için de öyle. Son üç haftaya gelirken bir şey söylemiştim, 9 puana talibiz diye. Yine de puanlara talibiz. Bir bir gidiyoruz ama en azından boş geçmiyoruz 5 haftadır" dedi.

Mesut Bakkal Eskişehirspor maçından sonra taraftar ile beraber düğün yapacaklarını söyleyerek, "İnsanları tatmin eden biraz iyi futbol, biraz göze hoş gelen oyun. Tabi gönül isterdi ki bu seyirci ile beraber maç sonunda çağırımız vardı düğünümüz var diye. Onlar da kırmadı geldiler. Ama tabi bitmiyor. İnşallah bu Eskişehir maçından sonra kesinleşmiş bir düğün yaparız hep beraber" diye konuştu.

Bakkal Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Her şeyimiz düzenli gidiyor. Eğer Federasyon başkanı özel uçağı ile buraya gelip ziyaret ediyorsa bu Sivasspor'un farkındandır. Sivasspor'un saygınlığındandır. Bu durum inanılmaz gururlandırdı beni. Bir kez daha hakikaten iyi yerde çalışıyormuşum dedirttirdi bana" şeklinde konuştu.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in ziyaret sebebinin Şanlıurfa'daki Trabzonspor-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçını izlemek için Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile beraber gitmesi olduğunu söyleyerek, "Ziyaret amacı Mecnun Başkanı alıp Türkiye Kupası final maçına geçtiler. Tesislerimiz hakkında söylediği iki cümle var. Hizmeti veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Federasyon olmadan da bu tesislerin olması mümkün değil. Biz de onlara

buraya yatırım yaptıkları için teşekkür ediyoruz. İnanılmaz beğendi, çok keyif aldı. Çokta mutlu ayrıldılar. Başkanı da aldılar Urfa'ya maça geçtiler" dedi.

Mesut Bakkal avantajlarını koruyarak bu hafta işi bitireceklerini iddia ederek, "Morali yüksek tutuyoruz. Ligin son haftasına geldiğimizde oyuncularıma da söyledim 5 puanlık fark iyi bir fark. Bizde bu farkın altında ezilmeyelim artık. Bu avantajımızı değerlendirip biran önce işi bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor'un başarılı futbolcusu Faruk Bayar ise Eskişehirspor maçının tatile çıkılmış bir havada geçeceğini söyleyerek, "Eskişehirspor'un zorlu bir rakip olduğunu biliyoruz ama ligi bitirmiş bir takım olarak görüyoruz onları. Bunun rahatlığı bize yansıyacaktır diye düşünüyorum. Bence çok zor maç geçeceğini düşünmüyorum. Çünkü Eskişehirspor deplasmanı tatile çıkılmış bir havada geçecek diye hesap ediyorum. Diyarbakırspor'un da son çırpınışları zaten Beşiktaş maçı ile beraber. Kasımpaşa'nın onları

yeneceğini ve Sivasspor'un ligde kalacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından Perşembe günü Ankara'ya giderek burada kampa girecek.

SİVASSPOR, ESKİŞEHİR'DE İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR
SİVASSPOR, ESKİŞEHİR'DE İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 20:19:04
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 21:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?