6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor evinde vuruldu!

SİVASSPOR, SAHASINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A 1-0 MAĞLUP OLDU

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Sivasspor, kendi evinde Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 1-0'lık yenilginin üzüntüsünü yaşıyor.

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, maç sonrası yaptığı konuşmasında, golün ardından takımın kendisini toparlayamadığını söyleyerek, ''Sorumlu olan benim'' dedi. Ertuğral, "30 dakika iyi oynadık. Kariyerim boyunca hakemlere hiçbir zaman negatif konuşmadım ancak golü yemeden önce önümde faul vardı. Hakem bunu görmedi, kendilerinin tekrar ekrandan izlemelerini rica ediyorum. Golü yediğimiz zaman psikolojik baskı oluştu. Takım kendini toparlayamadı. Yenildiğimiz için üzgünüz'' diye konuştu.

Taraftarın maç sırasında kendisine yönelik istifa taleplerini de değerlendiren Ertuğral, "Taraftarların istifaya çağırması beni çok üzdü" ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''90 dakika boyunca rakibe 1 tek ceza sahası içerisinde pozisyon verdik. Çok iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Oyunu hak etmiş takım vardı o da Büyükşehir Belediyespor takımıydı. Emin adımlarla gidiyoruz. Sivasspor'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

SİVASSPOR, SAHASINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'A 1-0 MAĞLUP OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 16:36:05
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?