7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Sivasspor Fenerbahçe'ye bileniyor

SİVASSPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasında kendi evinde Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Sivasspor bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Turkcell Süper Lig'de zor günler geçiren Sivasspor ligin 19. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmana sakat olan Sedat ile ülkesinde bulunan Zita katılmadı. Teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde yapılan antrenmanda ilk olarak dar alanda pas çalışması yapan Sivassporlu futbolcular antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Antrenman sonrası Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, "Daum'un bir konuşmasını okudum. Bizim 4 tane sakat oyuncumuz var diye düşünürse Sivasspor yanılır demiş. Tabi çalıştırdığı takım Fenerbahçe. Dolayısıyla 4 sakat oyuncu varsa 24 oyucusu daha vardır diye düşünüyorum. Karşımızda Türkiye'nin en iyi takımlarından biri var. Ama burası Sivas. Buraya geliyorlar. Biz de kendi evimizde oynayacağız. Zannediyorum bu hafta biraz daha ruhlu, istekli ve

arzulu bir Sivasspor göreceksiniz" dedi.

Basın mensuplarının sakatlığı sona eren Mehmet Yıldız'ın Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alıp almayacağının sorulması üzerine Muhsin Ertuğral, "Bugün kadroda denedik. Güzel şeyler oluyor. Fenerbahçe maçında oynama ihtimali var" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcu Murat Sözgelmez ise Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak, "Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Kendi evimizde oynuyoruz. Bu maçı mutlak kazanmak zorundayız. Çünkü rakiplerimizde önümüzdeki hafta kendi aralarında oynayacak. Onların kaybedecekleri puanlar kazandığımız takdirde bu hafta bize yarayacak. Umarım kazanırız. Sakat arkadaşlarımız da yavaş yavaş aramıza katılıyorlar. Umarım Sivasspor'u geçmiş senelerdeki gibi daha iyi yerlere getireceğiz. Fenerbahçe'de eksiklikler var ama sonuçta

adı Fenerbahçe. Ne de olsa büyük bir kulüp. Sonuçta sakat olan oyuncuların yerine oynayacak mutlaka birileri vardır. Ama dediğim gibi içerde kaybetmeye tahammülümüz yok artık. Biz bu maçta en az bir puanı almak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Sivasspor'un hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacağı 4 Eylül Stadı'nda ise futbola engel bir durumun oluşmadığı gözlendi. Son çalışmalar ile birlikte alttan ısıtmalı hale getirilen sahada yağan karların eridiği gözlendi.

SİVASSPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
SİVASSPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
SİVASSPOR, FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 18:18:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 18:27:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?