6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor G.Antepspor'a bileniyor

Sivasspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gaziantep maçı ile birlikte kalan 4 maçta en az 7 puan çıkarmak istediklerini söyledi.

Vali Lütfullah Bilgin, Sivasspor Tesisleri'nde basına kapalı olarak kondisyon merkezinde yapılan çalışmanın ardından futbolcular açık sahada çalıştı. Antrenmana gıda zehirlenmesi geçiren Sezer, hasta olan Onur, ön adalesinde çekme olan Musa ile bileğinde rahatsızlık bulunan Tayfur katılmadı. Isınma hareketlerinden futbolcular yarım sahada çift kale maç yaptı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Teknik Direktör Bülent Uygun, zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Bu maçla birlikte hedeflerinin kalan 4 maçtan en az 7 puan almak olduğunu vurgulayan Uygun, "Gaziantepspor'un kurgusuna baktığımızda güçlü, başında da Nurullah Sağlam gibi hem kaliteli, hem de çok iyi bir hoca var. Cumartesi günü maçı televizyon veriyor. Dolayısıyla mücadeleci ve futbolun güzelliğini sahaya yansıtacağımız bir maç olacaktır. Kazanmak istiyoruz. Bazı eksikliklerimiz var, ama kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bu maçla birlikte kalan 4 maçta, kendimize göre hedeflediğimiz 7 puan almak. Bu 7 puanı alırsak bizim için çok güzel olacağını düşünüyoruz. İnşallah bunun ilki Gaziantepspor maçı ile başlayacak. Bu maçı Allah'ın izni ile kazanan taraf biz oluruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 15:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?