6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Sivasspor galibiyete kilitlendi

Sezona Kayserispor beraberliği ile başlayan Sivasspor, ikinci haftada Kocaelispor'u deplasmanda yenerek bu sezon ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

Ligin ilk haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor, ikinci haftada deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Kocaelispor ile yarın deplasmanda karşılaşacak.

Kocaelispor'u yenerek bu sezon ilk galibiyetine imza atmak isteyen Sivasspor'da, sakatlıkları süren Mohammed Ali Kurtuluş ve Hayrettin Yerlikaya bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalışan Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo'nun durumu ise maç saatinde netleşecek.

Sivasspor'un Kocaelispor karşısına Petkoviç, Murat Sözgelmez, Fabıo Bilica (Diallo), Abdurrahman, Faruk, Kanfory Sylla, İbrahim, Musa, Onur, Mehmet Yıldız, Pini Felix Balili (Herve Germain Tum) onbiri ile çıkması bekleniyor.

Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor'un havayoluyla İstanbul'a gittiği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekibin İstanbul'dan karayoluyla İzmit'e geçeceği belirtildi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını Serkan Gençerler ve Aleks Taşçıoğlu'nun yapacağı maçta, Mustafa Öğretmenoğlu dördüncü hakem olarak görev yapacak.

AA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 17:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?