3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Sivasspor galibiyete kilitlendi

Lider Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yağmur altında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Bülent Uygun, şampiyon olmak istediklerini belirterek, "Sivasspor'un ligde gösterdiği performans ve yaşadıkları, şampiyonluk kupasını taçlandırma adınadır" dedi.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri ve istasyon çalışmasının ardından taktik çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları dikkat çekti.

Teknik direktör Bülent Uygun, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Konyaspor ile çok zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Konyaspor'un iyi kadrosu var ve başında kendisine çok saygı duyduğum Giray Bulak gibi bir teknik adam bulunuyor. Bizim için zor bir deplasman olacak ve bu zor deplasmanda sahadan 3 puanla ayrılarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Kazanmak için sahada futbolun bütün güzelliklerini yansıtmaya çalışacağız. Liderliğimizi devam ettirip, önümüzdeki haftalarda bizden beklentileri en iyi şekilde karşılamak adına sahada mücadelemizi yapacağız. Bu mücadelenin sonunda inşallah kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Sakatlıkların takımın gidişatını etkilemeyeceğini söyleyen Bülent Uygun, "Sakatlıklar bizim için çok da önemli değil. Hangi futbolcu, kaçıncı dakikada oyuna girerse girsin karşılığını en iyi şekilde vermesi gerekiyor. Bizim de öyle bir sıkıntımızın olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Şampiyon olmak istediklerini belirten Uygun, "Her şeyin bir sonu vardır. Hayatımızın da bir sonu var. Ligin de sonu gelecek ve bir takım şampiyonluğu tadacaktır. Bu takım da biz olmak istiyoruz. Çünkü Sivasspor'un ligde gösterdiği performans ve yaşadıkları, bir kupayla taçlandırma adınadır. Dolayısıyla şampiyonluğa ulaşmak adına her şeyi yapmak istiyoruz. Kalan maçların hepsi de zorlu. Ancak fikstür avantajını da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Fikstür avantajını Sivasspor lehine çevirmeyi istediklerini belirten Uygun, "Sonuçta siz yendiğiniz her maçtan sonra kendinize avantaj sağlıyorsunuz.Her galibiyet size bir avantaj sağlayacaktır. Dolayısıyla biz rakiplere değil, kendimizin ne yaptığına bakmak zorundayız. İşte bu girilen süreç içerisinde 1 puan dahi olsa önde bulunduğumuz ortamda kalan 7 haftada göstereceğimiz performans bu avantajı kendi lehimize çevirmeyi sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 16:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?